Muzica

#sarmalele reci #album noi #album nou sarmalele rece #haos.ro

Sarmalele Reci lanseaza albumul "Haos.ro"

Trupa Sarmalele Reci revine in aceasta primavara cu un nou material discografic. Discul se numeste "Haos.ro" si va fi diponibil pe piata incepand cu data de 9 mai, alaturi de Gazeta Sporturilor.

"Haos.ro" este un produs tipic Sarmalele Reci, continand zece cantece in stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu.

"Haos.ro" e o stare de spirit, din pacate e starea Romaniei de azi. Asa cum s-au definit de la inceput – "mai putin comode… mai putin conformiste… cam deranjante… deci reci" - , Sarmalele continua sa deranjeze, expunandu-si punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci cand abordeaza cu dezinvoltura chestiuni care privesc societatea actuala, cu note lirice, atunci cand subiectul abordat se refera la trairi intime.

Concertul de lansare a albumului va avea loc vineri, 18 mai, in clubul bucurestean Hard Rock Cafe. Biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe eventim.ro).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea