Muzica

#concerte #taxi #concert taxi # trilogia celor 2 cuvinte

S-au terminat biletele VIP la concertul Taxi de la Sala Palatului

Biletele la categoria VIP pentru concertul "Taxi - Trilogia celor 2 cuvinte", ce va avea loc miercuri, la Sala Palatului din Capitala, s-au epuizat, anunta organizatorii evenimentului.

In continuare, mai sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 140 lei - categoria I, 90 lei - categoria II, categoria III - 70 lei, categoria IV - 50 lei.

Biletele se pot cumpara prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online, pe eventim.ro.

Concertul Taxi de la Sala Palatului va fi o trecere in revista a pieselor mai vechi ("Aici sunt banii dumneavoastra", "Ea inca ma iubeste", "Criogenia salveaza Romania"), dar si a compozitiilor mai recente ("Cele doua cuvinte", "Nonstop" si "Esti iubibila").

Trupa Taxi a fost infiintata in 1999. In prezent, formatia activeaza in urmatoarea formula: Dan Teodorescu, Vicky Sava, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Darius Neagu si Kerezsi Csongor.

Foto: trupataxi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea