Muzica

#catalin mitulescu #sighisoara blues festival #bilete

S-au pus in vanzare biletele pentru Sighisoara Blues Festival 2011

sighisoara blues Festival a ajuns in 2011 la cea de-a saptea editie.

sighisoara blues festival 2011 se va desfasura in perioada 24-26 februarie. Ca si la editiile precedente, spectacolele vor incepe la ora 19.30 iar publicul se va delecta cu blues in sala de spectacole Mihai Eminescu a orasului Sighisoara .

Programul festivalului pastreaza acelasi format ca si pana acum: adica doua concerte pe seara a cate 80 de minute concertul, prezentate de Berti Barbera . Fanii muzicii blues sunt asteptati apoi la jam session-urile din crama hotelului Sighisoara.

 

Programul pe zile

 

Joi, 24 februarie: Crossroads (Romania), Little Brothers (USA)
Vineri, 25 februarie 2011: Diane Blue & Roberto Morbioli (USA), Davina & the Vagabonds (USA)
Sambata, 26 februarie: Steven De bruyn, Roland & Tony Gyselinck (Belgia), Murali Coryell (USA)

 

Bilete

 

Pretul unui bilet pentru o seara de festival, achizitionat in avans, este de 60 lei. Pretul biletelor cumparate de la casa de bilete a salii este de 70 lei pentru o seara (biletele vor fi disponibile cu o ora inaintea inceperii spectacolelor). Pentru seara de joi, 24 februarie organizatorii au pregatit o surpriza pentru elevi si studenti: pe baza legitimatiei pot procura biletele la pret redus de 30 lei.

Biletele s-au pus deja in vanzare si se vor putea achizitiona de la receptia Hotelului Sighisoara (la telefon 0265.771000) sau de la casa de bilete a salii cu o ora inaintea spectacolului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea