Muzica

#status quo la bucuresti #concerte #bilete concert #status quo #concert status quo

S-au pus in vanzare biletele la concertul Status Quo! Afla cat costa!

Biletele pentru concertul pe care trupa britanica Status Quo il va sustine la Bucuresti s-au pus in vanzare in cursul zilei de ieri.

In functie de distanta fata de scena, sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: 95, 160, 225, 285 si 365 lei.

Biletele pot fi achizitionate prin comanda online, de pe myticket.ro, ulterior acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu dar si la Sala Palatului.

Status Quo va concerta pentru prima oara la Bucuresti pe 17 octombrie, la Sala Palatului. Trupa va prezenta publicului roman compozitii de pe noul album, "Qui Pro Quo", precum si melodii clasice precum "Down, Down", "In the Army Now", "Caroline", "Rockin' All Over the World".

Status Quo a lansat de-a lungul timpului 29 de albume de studio, 4 albume live si 77 de single-uri, fiind de altfel si singura trupa care a inregistrat performanta de a sustine 4 concerte sold out in Marea Britanie in doar 11 ore si 11 minute.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea