Muzica

#ronan keating #fires #single nou ronan keating #piesa noua ronan keating

Ronan Keating a lansat un single nou, "Fires" (Video)

Ronan Keating, fostul component al trupei Boyozone a lansat un single nou, intitulat "Fires". Piesa anunta lansarea albumului omonim, care va avea loc pe 3 septembrie 2012.

Noul material discografic, care apare la o distanta de 6 ani de la lansarea ultimului album, contine 10 piese, scrise in colaborare cu Greg Alexander si Rick Nowells. Acest album va fi lansat de Polydor Records.

Debutul muzical al lui Ronan Keating a avut loc in 1994, ca leader al celebrei trupe Boyzone, iar din 1999, Keating a inceput si o cariera solo. Ca artist solo, Ronan Keating a vandut peste 25 de milioane de albume.

In momentul de fata, Keating face parte din juriul concursului X-Factor Australia, tara in care sustine si o serie de concerte in cadrul unui turneu.

In 2013, cand se vor implini 20 de ani de la lansarea Boyzone, Ronan, Keith Duffy, Mikey Graham si Shane Lynch au anuntat vor pregati ceva special pentru a marca momentul.



Foto: contactmusic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea