Muzica

#Rocanotherworld Winter Edition #festival #muzica #pandemie

Rocanotherworld Winter Edition – in pandemie spiritul festivalului se simte de acasa

14 concerte inregistrate de la editia din iunie 2020 a Rocanotherworld se vor putea vedea pe platforma Overground Showroom intre 20 – 24 ianuarie iar publicul se poate bucura in plina iarna de experienta de festival, acasa in living dar alaturi de toti prietenii si de trupele lor favorite, online. Serile de festival incep de la ora 19:00, astfel:

Miercuri, 20 ianuarie: Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
Joi, 21 ianuarie: Lucia, Pinholes, Byron
Vineri, 22 ianuarie: Fine, It’s Pink, Eyedrops, Argatu’
Sambata, 23 ianuarie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amara
Duminica, 24 ianuarie: Om la Luna, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro, atat in varianta de abonamente care dau acces la toate cele 5 zile de concerte de la editia din iunie 2020 a festivalului, dar si la bilete de o zi prin care se poate sustine artistii care au performat, cauza sprijinita de festival sau atat artistii cat si cauza. Concertele pot fi vazute online timp de 48 de ore de la ora inceperii.

Rocanotherworld Winter Edition isi continua misiunea asumata, aceea de a avea un impact real in comunitate asa ca sprijina din nou, cu ajutorul principalului partener, Kaufland Romania, familiile ce locuiesc in cele 4 sate ale comunei Lungani din judetul Iasi, cu pachete cu produse alimentare de baza, de igiena si sanitare, de maxima necesitate in vremuri pandemice.

Mai mult decat un simplu festival de muzica

In 2020 Rocanotherworld a fost primul festival desfasurat dupa iesirea din starea de urgenta, respectand toate normele de siguranta pentru participanti impuse de autoritati. Evenimentul a adus impreuna artisti indragiti si publicul lor, pentru multi dintre cei dintai fiind prima experienta pe scena a anului iar pentru spectatori primul festival la care s-au putut bucura de muzica chiar daca au stat jos, la distanta si purtand masti. Incepand cu cea de-a cincea editie din 2020, biletul de participare la festival a fost unul solidar, atat fata de trupele ce au concertat pro bono pentru a fi alaturi de cauzele promovate de Rocanotherworld in anii trecuti, cat si fata de demersurile caritabile sustinute.

“Statistic, Comuna Lungani este una dintre cele mai defavorizate la nivel national si ne dorim ca ajutorul nostru pentru aceasta comunitate sa fie unul constant, pentru a face o diferenta reala. Din acest motiv le-am dedicat si editia post lockdown a festivalului, dar si Rocanotherwold Winter Edition”, povesteste Patricia Butucel, directorul festivalului. “Valorile noastre sunt #becurious, #bedifferent si, mai ales, #beforothers iar misiunea noastra e de a creste constientizarea problemelor din societate si de a implica si comunitatea in gasirea de solutii sustenabile”.  

„Noi, la Kaufland Romania credem in sustinerea comunitatilor pe termen lung si ne bucuram sa fim alaturi de Rocanotherworld la editia de iarna, pentru a continua cauza sociala a festivalului. Am trecut prin multe schimbari in ultimul an si am invatat pe parcurs, dar ce a ramas neschimbata este dorinta noastra de a fi alaturi de oameni. Pentru ca, la Kaufland, implicarea face diferenta”, declara Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Pachetele cu produse alimentare si de igiena pentru familiile din comuna Lungani vor fi distribuite intre 28 – 31 ianuarie, in conditii de maxima siguranta si respectand toate normele in vigoare. Voluntarii din Iasi care isi doresc sa participle la actiuni se pot inscrie pana pe 17 ianuarie, completand formularul http://bit.ly/beforothers.

Festivalul Rocanotherworld a debutat in anul 2016 si l-a avut ca inspiratie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, calator, DJ, gurmand, antreprenor si deschizator de suflete. Toate activitatile  sunt conturate in jurul dorintei de a oferi si a principiilor pe care acesta le-a imbratisat de-a lungul vietii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru altii!

Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld si Classix din Iasi, avand drept scop revitalizarea culturala a orasului, angrenarea comunitatilor creative si implicarea in viata civila a societatii prin actiuni care promoveaza spiritul proactiv, contributiv si participativ.

Mai multe informatii despre campaniile derulate se pot gasi si pe canalele Rocanotherworld: Facebook  si  Instagram

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea