Muzica

#rihanna #videoclip rihanna #we found love

Rihanna, obraznica in noul videoclip "We Found Love"

Rihanna si-a facut de cap la filmarile noului ei videoclip, pentru piesa " We Found Love ".



Cantareata a alergat in sanii goi pe un camp si a schimbat mai multe tinute provocatoare. Prima zi de filmari s-a desfasurat intr-o zona rurala si s-a incheiat cu un mic incident.

Fermierul pe mosia caruia s-au tras cadrele pentru videoclipul "We Found Love" s-a enervat foarte tare in momentul in care a vazut-o pe Rihanna in sanii goi si a obligat-o sa se imbrace decent.

Barbatul a declarat presei ca artista n-a avut nicio jena sa umble dezgolita prin fata localnicilor curiosi, adunati in jurul platoului de filmare.

In cea de-a doua zi de filmari, Rihanna si echipa ei s-au mutat in mijlocul orasului, tot sub privirile localnicilor. Ceva mai imbracata de aceasta data, artista a fost surprinsa tipand ceva la portavoce.

Singleul "We Found Love" a fost lansat in urma cu o saptamana. La realizarea acestei piese Rihanna a colaborat cu producatorul britanic Calvin Harris.

Rihanna - We Found Love



Sursa foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea