Muzica

#rihanna #album nou rihanna #rihanna david guetta #colaborare rihanna

Rihanna colaboreaza cu David Guetta la noul sau album

Rihanna a intrat din nou in studiourile de inregistrari pentru a realiza cel de-al saptelea album din cariera sa. Pe noul material discografic cantareata din Barbados va colabora cu DJ-ul si producatorul francez David Guetta.

Informatia a fost confirmata chiar de Sean Garrett, producatorul Rihannei. "Am fost in studio cu David pentru a realiza niste piese pentru Rihanna", a spus Garrett intr-un interviu recent acordat publicatiei The Daily Star.

"El se inspira din lucrurile pe care eu nu le gust, iar eu ma bucur de lucrurile care nu-i plac. El vrea sa fie mai urban, eu vreau sa fiu mai internatinal, asa ca ne impingem unul pe celalalt", a adaugat Sean Garrett.

La noul disc al Rihannei ar putea sa-si mai aduca aportul producatorul Burns, dar si compozitorul si cantaretul britanic Labrinth. Albumul ar urma sa apara pe piata pana la sfarsitul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea