Muzica

#red hot chili peppers #rock and roll hall of fame #Guns'n Roses

Red Hot Chili Peppers si Guns'n Roses, incluse in Rock and Roll Hall of Fame

Red Hot Chili Peppers si Guns'n Roses, doua dintre cele mai cunoscute formatii rock din lumea, se vor numara printre artistii din Rock and Roll Hall of Fame . Ceremonia va avea loc pe 14 aprilie 2012, in Cleveland, Statele Unite.


Daca Guns'n Roses a fost acceptata sa faca parte din Rock and Roll Hall of Fame inca de la prima nominalizare , membrii trupei Red Hot Chili Peppers s-au vazut nevoiti sa astepte o a doua nominalizare ca sa fie inclusi in celebrul muzeu.

"L-am sunat pe tata si am inceput sa plang. Chiar imi umple sufletul. Iubim ceea ce facem", a declarat solistul Red Hot Chili Peppers, Anthony Kieds.

Pe langa cele doua trupe, din 2012 vor mai face parte din Rock and Roll Hall of Fame si trupa Beastie Boys , Donovan, artista Laura Nyro, britanicii de la The Faces.

Anul acesta, in Rock and Roll Hall of Fame, au fost inclusi Alice Cooper, Neil Diamond, Tom Waits, Dr. John si Darlene Love.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea