Muzica

#bucuresti #concert #bilete #red hot chili peppers #gold circle

Red Hot Chili Peppers la Bucuresti: inca 500 de bilete suplimentate pentru categoria Gold Circle

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers care nu au reusit sa-si cumpere bilete in categoria pentru concertul de la Bucuresti mai au o sansa: capacitatea acestei zone se va suplimenta cu inca 500 de locuri.

Decizia a fost luata ca urmare a numarului foarte mare de solicitari primite din partea publicului, dupa epuizarea biletelor puse intitial in vanzare la aceasta categorie.

"Interesul publicului fata de acest eveniment a fost evident inca din primele zile dupa anuntul oficial: categoria Gold Circle a fost sold-out in doar doua saptamani. Prin urmare, am luat in calcul efectuarea unor modificari de ordin logistic astfel incat sa putem acomoda inca 500 de fani", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic .

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe myticket.ro, la mai multe categorii de preturi: 130 (Gazon), 275 ( Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, 495, respectiv 1000 lei (VIP). Acestea pot fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea