Muzica

#concerte #red hot chili peppers #concert Red Hot Chili Peppers #turneu Red Hot Chili Peppers #I'm With You

Red Hot Chili Peppers da startul celei de-a 2-a parti a turneului "I'm With You"

Trupa americana Red Hot Chili Peppers incepe astazi, 29 martie, cea de-a doua parte a turneului "I’m With You" ce promoveaza al zecelea album din cariera trupei.

Turneul va debuta in Tampa, Florida, urmand ca vara aceasta cei patru membri sa ajunga si in Romania unde fanii ii vor putea vedea pe Arena Nationala din Bucuresti, pe 31 august.

Albumul "I'm With You" se bucura de un succes enorm, ajungand pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale din 17 tari. Turneul a inceput anul trecut, pe 27 iulie, si s-a desfasurat pana in prezent in 114 tari din America, Europa si Asia, majoritatea concertelor tinandu-se cu casa inchisa. Anul acesta, turneul va cuprinde o noua serie de concerte pe continentul european, ce va incepe pe 23 iunie si va include tari precum Spania, Irlanda, Olanda, Belgia, Elvetia, Estonia, Croatia si, bineinteles, Romania.

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala, categoriile Gold Circle si Gazon fiind deja sold -out. Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate online de pe myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si din retelele afiliate MyTicket.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea