Muzica

#michael jackson #katy perry #record michael jackson

Recordul lui Michael Jackson, egalat de Katy Perry

Unul dintre recordurile detinute de Michael Jackson inca din anii `80 a fost egalat de cantareata Katy Perry.


Recent, americanca a devenit primul artist din ultimii 19 ani cu cinci singleuri number one de pe un singur album, ` Teenage Dream `.

`California Gurls`, `Teenage Dream,`, `Firework`, `E.T.` si `Last Friday Night (T.G.I.F)` sunt piesele care au ajuns pe primul loc in topul Hot 100 Billboard, cel mai important top din lume .

Doar Michael Jackson a mai reusit aceasta performanta, in anul 1987. Cinci dintre melodiile de pe albumul `Bad` au ajuns pe locul 1 in Billboard.

Lady GaGa si Justin Timberlake au fost cat pe ce sa egaleze recordul lui Michael Jackson. Cei doi artisti au avut cate patru singleuri number one de pe albumele `FutureSex/LoveSounds`, respectiv `The Fame`.

In alta ordine de idei, Katy Perry se apropie de egalarea unui nou record, de aceasta data detinut de Rihanna. De la inceputul carierei, Katy Perry a avut sapte piese pe locul 1 in Billboard, cu una mai putin fata de cantareata din Barbados.

Sursa foto: popcrush.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea