Muzica

#rapper #muzica #hip hop

Raii hip-hop-ului intre biberon si majorat (II)

Lumea hip-hop-ului nu este tocmai una impanzita de floricele si inimioare si clar nu presupune inocenta, puritate si alte asemenea. Treabuie sa fii dur, suparat pe viata si neaparat sa ai acea atitudine de baiatas de cartier trecut prin multe, calit de problemele vietii si razvratit impotriva societatii.

Multe vedete din planul muzical international ne-au aratat ca au cu ce, ca sunt suficient de cool si underground pentru a ne prezenta viata cruda, in alb si negru, a fratilor de cartier. Insa pana sa-si castige suprematia in cartier, au fost si ei ca noi toti ceilalti niste tanci inocenti care se jucau cu lopatica in parcul din spatele blocului gri si anost binenteles.

Esti curios sa vezi cum aratau vedetele hip-hop-ului cand de abia dadeau piept cu viata si nu stiau ce se intampla cu ea? Pe principiul: „mamiiiii da-mi biberonul sa le trantesc astora niste versuri gangurite despre viata bebelului din caltielul male si lau”, iata galeria hip-hoperilor nostri intrati la apa.

Jay-Z

Jay-ZJay-Z nu putem spune ca s-a schimbat mult de-a lungul timpului. Sau daca da, a facut-o in bine. Urmand principiul invers celui prezentat anterior, si anume „Urat am fost, frumos am mai ajuns”, rapper-ul si-a cizelat un pic din tresaturi dupa ani si ani. Si bine a facut, ca altfel nu mai punea Beyonce ochii pe el.

Kanye West

Timid si usor pierdut in spatiu printre toti acei copii albi, micutul

PharrellCu parul valvoi si aplatizat precum un gazon tuns la centimetru, Pharell nu aduce deloc cu performer-ul dur si sexy de astazi, ci mai degraba cu un pusti al carui film preferat este Printul din Bel-Air. Il iertam insa, intre timp a gasit hair-stylistul potrivit care sa-i curme suferinta si tatuajele potrivite care sa-i dea aerul de gangsta boy.

Snoop Dogg

Snoop DoggCine ar fi crezut ca Snoop Dogg are ceva din Michael Jordan in el? Serios acum, nu vi se pare chiar dragut in poza asta? Mie da, oricum este mult mai bine decat actualul Snoop Dogg. Nici aici nu e Fat-Frumos din lacrima, dar nici za bad doggy care a ajuns astazi. Mi-am dat seama ce-l strica: nasul mare si urechile clapauge. Cu un mic retus chirurghical, ne-am putea uita la Snoop exclamand incantati: Iete-l si pe Michael Jordan Reloaded .

Usher

UsherNu-i asa ca e dragut foc? Cu parul valvoi si un raset sincer si inocent, bebelusul Usher ne face o mica demonstratie a ceea ce va fi odata barbatul sexy si talentat de azi, cu patratele, patratele ce innebunesc femeile pe ritmuri de R&B.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea