Muzica

#rapper #muzica #hip hop

Raii hip-hop-ului intre biberon si majorat (I)

Lumea hip-hop-ului nu este tocmai una impanzita de floricele si inimioare si clar nu presupune inocenta, puritate si alte asemenea. Treabuie sa fii dur, suparat pe viata si neaparat sa ai acea atitudine de baiatas de cartier trecut prin multe, calit de problemele vietii si razvratit impotriva societatii.

Multe vedete din planul muzical international ne-au aratat ca au cu ce, ca sunt suficient de cool si underground pentru a ne prezenta viata cruda, in alb si negru, a fratilor de cartier. Insa pana sa-si castige suprematia in cartier, au fost si ei ca noi toti ceilalti niste tanci inocenti care se jucau cu lopatica in parcul din spatele blocului gri si anost binenteles.

Esti curios sa vezi cum aratau vedetele hip-hop-ului cand de abia dadeau piept cu viata si nu stiau ce se intampla cu ea? Pe principiul: „mamiiiii da-mi biberonul sa le trantesc astora niste versuri gangurite despre viata bebelului din caltielul male si lau”, iata galeria hip-hoperilor nostri intrati la apa.

Lil JonLil Jon

Poza spune totul. Daca l-ai vedea pe strada in aceasta ipostaza pe puberul Lil Jon, l-ai asocia clar cu unul dintre tocilarii cu ochelari mari ce si-o ia de fiecare data cand trec pe langa acei baietasi de cartieri duri si suparati. Il intelegem de ce a decis sa treaca de partea lor ulterior, a avut o copilarie nefericita , saracul.

Beyonce

BeyonceIn poza vedem o fetita draguta, frumusica, dar parca nu prevesteste bomba sexy ce va avea sa devina Beyonce. Cu doua codite, un nas mucalit si trei dintisori, micuta Beyonce ne zambeste fericita parca spunandu-ne: „oare o sa-mi ia mami papusa aia Barbie pe care am ochit-o daca ii spun ca o sa devin a naughty, naughty girl mai tarziu?”

Notorious

Notorious BIG

Fixandu-ne cu privirea, cocotat pe acel tobogan, incruntat si nervozat, micutul Christopher parca ne da de inteles ca de mic a fost mai suparat din fire si clar cand se va face mare va fi vai si amar de noi daca ii luam jucarile. Pacat ca intr-un final a cam exagerat cu acest rau si a sfarsit prin a fi impuscat din cauza unui anturaj dubios.

Diddy

Diddy

Singura diferenta intre Diddy-ul din poza aceasta si Diddy-ul cel de toate zilele este probabil doar vestimentatia. Elegant, in costum si cravata, pregatindu-se probabil de balul de absolvire , dandy-ul din poza se detasesaza de rapper-ul in haine largi , sepci si briz-briz-uri ce pasea mai deunazi pe covorul rosu. In ultimul timp insa, se pare ca Diddy a rasfoit si el albumul de liceu si a revenit la costum si ipostaza de gansgster din filmele de acu 50 de ani.

Eminem

 Eminem

Trasaturile frumoase si inocente ale suparatului rapper amintesc de figura angelica pe care o afisa cand era mic Marshall Mathers al 3-lea. Eminem a trecut prin multe, iar copilaria nefericita a cantaretului se pare ca si-a lasat amprenta asupra acestuia nu numai in ceea ce priveste psihicul, usor labil cateodata, dar si asupra trasaturilor fetei, acum mai pronuntate si mai incruntate.

Flavor Fav

Flavor FavAcesta este exemplul clar de: „Frumos am fost, urat mai sunt”. Este fascinant cum un copil asa dragut si inocent s-a putut transforma de-a lungul vremii in acest barbat incruntat si ridat cu fata buhaita si obosita probabil de termenul „excese” folosit pe toate planurile. Dam vina pe vicii si pe un stil de viata total nesanatos. Copiii, mancati-va brocolli-ul atent pregatit de mama ca sa nu ajungeti ca nenea din poza alaturata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea