Muzica

#radu beligan # concert vunk # #asasishow

Radu Beligan, invitat special in concertul Vunk de la Sala Polivalenta

Unul dintre cei mai importanti actori romani din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk in concertul pe care aceasta il sustine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalenta, #asasishow.

Momentul indragitului actor in timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului - reteta fericirii - si la faptul ca fiecare dintre spectatori face parte din reteta fericirii, pentru ca prin actiunile lui ajuta ca fericirea sa fie exprimata si exteriorizata.

"M-am gandit ca Radu Beligan ar fi cel mai potrivit sa fie imaginea formulei fericirii, prin caldura vocii sale celebre, prin linistea din privirea dansului si intelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvant pronuntat. Intelepciunea intarita de faptul ca Radu Beligan a creat multa fericire celor din jur si a simtit-o cel putin la fel de mult. Intregul concept al spectacolului nostru are doua portavoci legendare, din aceeasi liga a oamenilor de valoare din Romania, pe Radu Beligan si pe Sanda Taranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie", a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

In cadrul aceluiasi concert, care se anunta cel mai mare sustinut de trupa Vunk pana acum, vor mai urca pe scena Andra si Loredana, dar si un alt invitat special, al carui nume va ramane secret pana la momentul spectacolului.

#asasishow este un spectacol care isi propune sa imbine tehnologia de ultima ora cu o scenografie impresionanta, dar si cu hiturile trupei, in formule inedite. Ultimele bilete mai pot fi cumparate de pe principalele siteuri de specialitate: eventim.ro, bilete.ro. myticket.ro, iabilet.ro, dar si la casele de bilete din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate "bilete.ro" si casa de bilete a Salii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea