Muzica

#lansare dvd #radiohead #From the Basement

Radiohead lanseaza DVD-ul "From the Basement"

Radiohead va lansa in format DVD si Blu-Ray concertele din seria " From the Basement ", pe care le-a sustinut in studioul lui Nigel Godrich, producator si vechi colaborator al trupei.



In cadrul acestor sesiuni live , trupa a interpretat toate piesele de pe " The King of Limbs ", cel mai nou album al sau, plus melodii inedite, care nu se gasesc pe niciun alt material Radiohead ("The Daily Mail" si "Staircase").

Materialul poate fi deja precomandat de pe Internet, fanii urmand sa intre posesia lui in preajma Craciunului. "From the Basement" va putea fi cumparat din magazine incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Radiohead va pleca in perioada februarie-martie 2012 intr -un turneu turneu american de promovare a discului "The King of Limbs". Turneul va demara pe 27 februarie in Miami. Radiohead urmeaza sa mai sustina concerte in Tampa, Atlanta, Houston, Dallas, Austin, St. Luis, Kansas City, Broomfield si Glendale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea