Muzica

#vama veche #puya #recital puya #puya huiduit

Puya, atacat cu sticle in timpul unui recital la Vama Veche

Mai multi spectatori au aruncat cu sticle in hip-hopper-ul Puya, l-au huiduit si i-au aratat semne obscene, sambata noaptea, in timpul recitalului sustinut de acesta la Vama Veche, in cadrul festivalului Folk You . Cantaretul s-a ferit de sticlele care zburau pe scena si a continuat sa sustina spectacolul.


Spectatorii turbulenti erau nemultumiti de prezenta lui Puya la un eveniment dedicat muzicii folk. "Vin aici de foarte multi ani. Nu stiu ce cauta Puya aici. Ceea ce s-a intamplat in ultimii ani aici a devenit foarte comercial", a declarat unul dintre spectatori, potrivit realitatea.net.

Vinovati pentru acest incident , spun ziarele, sunt organizatorii, ca au tradat spiritul festivalului si au amestecat 2 stiluri greu compatibile, starnind reactii negative din partea publicului.

In programul editiei Folk You 2011 au fost inclusi, printre altii, artisti ca Mircea Baniciu , Vasile Seicaru , Mircea Vintila sau Alina Manole dar si trupe ca Zdob si Zdub, Holograf, Taxi, Vama. Vineri seara a urcat pe scena un alt nume din zona muzicii hip-hop, Guess Who insa, potrivit martorilor oculari, acesta nu a avut parte de o reactie violent a publicului ca in cazul lui Puya.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea