Muzica

#rock #B'Estfest 2012 #pulp #pulp in romania #concert pulp

Pulp concerteaza pentru prima oara in Romania

Pulp, una dintre cele­­ mai apreciate trupe britanice de rock alternativ, concerteaza pentru prima oara in Romania, cu ocazia festivalului B'Estfest Summer Camp. Festivalul va avea loc in perioada 6-8 iulie, in locatia inaugurata vara trecuta, B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari.

Alaturi de Pulp, lista numelor confirmate pana in prezent ii include pe Garbage , Caro Emerald , Selah Sue, The Qemists, Milow, Andy C, Mala Vita, Meshuggah, Obituary , Kreator si Moonspell .

Originara din Sheffield, Marea Britanie, Pulp a cunoscut succesul in anii ’90, odata cu lansarea albumelor "His'n'Hers" si "Different Class", numele sau devenind in scurt timp sinonim cu britpop, un nou curent muzical care in doar cativa ani avea sa se bucure de o raspandire impresionanta si dincolo de granitele regatului britanic. De altfel, Pulp a fost unul dintre pionierii acestei miscari , alaturi de alte nume precum Blur sau Oasis.

De-a lungul timpului, Pulp si-a trecut in CV 7 albume de studio, 10 compilatii, 25 de single-uri si 20 de videoclipuri, printre cele mai cunoscute piese care au intrat in topurile muzicale numarandu-se "Common People", "Sorted for E's & Wizz", "Disco 2000", "Something changed", "Help the Aged" sau "This is Hardcore".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea