Muzica

#kylie minogue #p diddy #jennifer lopez #yoko ono #john lennon #justin timberlake #britney spears #alte-genuri

Povesti de dragoste in lumea muzicii

 

Relatiile sentimentale dintre artistii din lumea muzicala au tinut si inca mai tin prima pagina a ziarelor.
Au fost relatii care au durat ani buni, dar si relatii care s-au spulberat dupa doar cateva saptamani. Se poate spune ca este vorba pana la urma si de o chestie de noroc.

Anii ‘60

Prima relatie pe care o abordam este cea dintre cantareata pop Cher si Sonny Bono. Cei doi s-au cunoscut in 1963 un an mai tarziu casatorindu-se in Mexic.

Presa a tot scris in acea perioada despre faptul ca cei doi nu ar fi legal casatoriti. Cher si Sonny se pare ca au rezolvat aceasta problema in 1968 cand au improvizat o ceremonie pentru a scapa de gura presei.

Din pacate mariajul celor doi a luat sfarsit in 1975. Au ramas insa albumele lansate de Sonny & Cher si fenomenalul hit “I got you babe”, interpretat mult mai tarziu de Cher si simpaticele personaje animate Beavis si Butthead.

Anii ‘70

Un alt celebru cuplu din lumea muzicii este cel dintre John Lennon si Yoko Ono. Despre relatia dintre John si Yoko s-au spus extrem de multe.

Nu de multe ori Yoko Ono a fost acuzata ca a fost marul discordiei dintre Lennon si ceilalti Beatles-i, mar care in cele din urma ar fi grabit sfarsitul legendarei trupe. Cei doi s-au cunoscut in 1966 cu ocazia unei expozitii de arta organizate de Yoko Ono.

Desi Ono era mai mare decat Lennon cu 13 ani, acest lucru nu i-a impiedicat sa fie impreuna. In 1968 John si Yoko incep sa colaboreze si pe plan muzical, rezultatul fiind un prin album intitulat “Two virgins”. Ceea ce a urmat este deja istorie.

John si Yoko s-au casatorit in 1969, an in care cei doi inregistreaza piesa “Give peace a chance”, un veritabil imn pacifist.

Intre 1975 si 1979, Lennon nu a produs nimic, preferand sa stea acasa cu fiul sau si al lui Yoko, Sean Lennon.

Nu trebuie sa uitam nici de grupul Abba in care intalnim nu una ci doua relatii:Benny Andersson-Anni-Frid Lyngstad siBjörn Ulvaeus-AgnethaFältskog.

Dupa multi ani de convietuire, Benny si Anni-Frid se casatoresc in 1978, pentru a divorta in februarie 1981, trei ani mai tarziu.

Celalalt cuplu,Björn Ulvaeus si AgnethaFältskog, casatoriti in 1971, divorteaza in 1979. Unul dintre motive a fost ambitia fetelor de a face cariera solo.

Ai putea sa-ti dai seama cam prin cei au trecut Benny, Anni-Frid, Björn si Agnetha ascultand " " si"One of Us”.

Anii ‘80

Incet-incet am ajuns si la anii ’80. Dam peste o Kylie Minogue care desi aflata la inceputul carierei a fost permanent asaltata de admiratori.

Pe platourile de filmare ale serialului “Neighbours” il cunoaste pe actorul si cantaretul alaturi de care traieste o pasionala poveste de dragoste.

Cei doi erau pe cale de a se casatori, cand australianca a anulat totul si l-a parasit tot pentru un muzician, nimeni altul decat Michael Hutchence, vocea grupului .

Cativa ani mai tarziu Donovan rupea tacerea in ceea ce priveste relatia sa cu Kylie declarand ca despartirea de diva l-a adus in pragul depresiei.

Anii ‘90

Trecand la anii ’90 ne intalnim cu unul dintre cele mai “rock” cupluri din toate timpurile. El ( Kurt Cobain)- star rock in toata puterea cuvantului, ea- doar aspiranta la titlul de vedeta rock ( Courtney Love).

Relatia dintre Kurt si Courtney a fost pigmentata din belsug cu droguri, alcool si…multe scandaluri. Probabil ca fanii Nirvana nu au iertat-o nici pana acum pe Love pentru faptul ca s-a folosit de sotul ei pentru deveni celebra.

Gurile rele spun ca o buna parte din piesele de pe “Live through this”, albumul de debut Hole ( grupul din care face parte Courtney Love) ar fi fost scrise chiar de Kurt Cobain.

Iubirea nu tine cont nici de culoarea pielii. V-ati intrebat vreodata cam cum ar arata o hispanica alaturi de o persoana de culoare? Ei bine, raspunsul il gasiti privind fotografiile cu Jennifer Lopez si rapperul P. Diddy.

J. Lo a inceput o relatie cu P.Diddy in 1999, dupa ce s-a despartit de primul sau sot, . In acea perioada, P. Diddy se despartise si el de modelul Kim Porter.

Povestea de dragoste a tinut insa doar doi ani, timp suficient pentru Jennifer sa declare "My " ("Dragostea mea nu costa nimic"- n.r.).

Evident se referea la relatia sa cu P. Diddy, care incepuse sa se deterioreze. Si ca sa mai puna putin sare pe rana, rapperul a recunoscut ca nu a iubit-o niciodata pe Jennifer, inima sa batand pentru Kim Porter.

Iar la final ne oprim si asupra mediatizatei relatii dintre Britney Spears si Justin Timberlake. A durat 4 ani si parca dupa separare Britney nu a mai fost la fel. Cantareata a abandonat imaginea de scolarita inocenta metamorfozandu-se intr-o vampa sexy.

Au urmat chefurile monstruoase puternic imbibate cu alcool si socantul gest de a renunta la podoaba capilara.Momentan nu prea putem vorbi de cariera muzicala cand ne referim la Britney din simplul motiv ca aceasta nu exista.

Sunt totusi cateva promisiuni de care diva ar trebui sa se tina: un nou album si un single cu care sa rupa gura targului.

Povestile de mai sus ne intaresc convingerea ca, desi pare neverosimil, si vedetele au o latura class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/umana" title="umana">umana " title="umana">umana . Artistii pot iubi, insela, ierta si chiar pot fi monogami. Pana la urma chiar si zeii au dreptul sa aiba mici slabiciuni, nu?

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea