Muzica

#lily allen #pink #colaborare lily allen pink #single nou pink #single nou lily allen

Pink va colabora cu Lily Allen pentru un viitor single

Pink va lansa un single nou in colaborare cu artista britanica Lily Allen. Anuntul a fost facut public chiar de catre Pink, care a subliniat ca viitorul ei album va avea si alte colaborari de succes.

"In ultimii 14 ani, toata lumea m-a refuzat. Insa, pentru acest album, toata lumea a acceptat. Cred ca oamenii au inceput sa creada ca am devenit ceva mai blanda. In trecut cred ca unii se gandeau ca musc!", a declarat Pink.

Dupa o pauza in cariera, datorata faptului ca a devenit mama in 2011, Pink a revenit in topurile muzicale cu un nou single, intitulat "One Last Kiss".

Pink si LilY Allen vor inregistra impreuna un single care va fi inclus pe urmatorul album al lui Pink, iar acesta se va numi "The Truth About Love".

Pink, pe numele sau real Alicia Moore, a vandut peste 40 de milioane de copii ale celor patru albume lansate pana in momentul de fata. Ea a fost recompensata si cu trei premii Grammy.

Foto: posh24.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea