Muzica

#pink #single nou pink #blow me (one last kiss) #videoclip pink # videoclip nou pink

Pink a lansat videoclipul "Blow Me (One Last Kiss)"

Pink a lansat primul single de pe noul sau album "The Truth About Love". Melodia "Blow Me (One Last Kiss)" a beneficiat de un videoclip alb-negru, inspirat de cinematografia franceza clasica.

Pink sustine ca noul sau album este diferit de toate cele precente prin faptul ca a fost creat intr-o perioada in care a fost pur si simplu fericita. Videoclipul piesei "Blow Me (One Last Kiss)" o arata insa pe Pink in aceeasi ipostaza cu care si-a obisnuit fanii, de femeie puternica, care poate infrunta orice obstacol emotional.

Dupa casatoria cu Carey Hart si nasterea primului sau copil, o fetita cu numele Willow, Pink sustine ca s-a speriat de faptul ca albumul include un ton mai optimist, potrivit MTV.com.

Videoclipul piesei "Blow Me (One Last Kiss)" a fost regizat de Dave Meyers, ce a colaborat cu Pink la alte 12 videclipuri, inclusiv "Get The Party Started" si "So What".

Urmareste noul videoclip Pink - Blow Me (One Last Kiss):



Foto: Billboard.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea