Muzica

#melodii celebre #piese celebre #cantareti celebri

Piese datorita carora artistii au devenit celebri

Starurile care apar peste noapte pe firmamentul muzicii internationale au, de cele mai multe ori, ani grei de munca in spate. O parte dintre ei au lansat piese dupa piese pana sa cunoasca adevaratul succes. Descopera, in continuare, piesele care le-au adus afirmarea mondiala catorva dintre cei mai indragiti artisti din lume!


Katy Perry - I Kissed A Girl


Katy Perry a facut prima incercare de a se lansa in muzica in 2001, odata cu aparitia single-ului "Trust in Me". Piesa nu a reusit sa ajunga in topuri, iar tanara - pe atunci Katy Hudson - a ramas o ilustra necunoscuta pana in anul 2008, cand a reaparut sub numele care a facut-o celebra si a lansat single-ul "I Kissed a Girl". De atunci, Katy Perry a mai reusit sa isi adauge in palmares inca 6 piese number 1.


U2 - New Year's Day


Trupa irlandeza U2, astazi un nume de legenda, s-a chinuit ani buni pana sa atinga faima mondiala de care se bucura in prezent. Albumul de debut, "I Will Follow" (1981), s-a bucurat de un oarecare succes international, cel de-al doilea, insa, a fost un mare esec peste Ocean. In cele din urma, dupa ce au traversat o criza sprituala, membrii U2 au scos materialul "War" (1983) si single-ul "New Year's Day" care a avut un succes fenomenal.


Eminem - My Name Is


Rapperul Eminem a incercat sa isi faca un nume in muzica inca din anul 1996, cand si-a lansat albumul de debut, intitulat "Infinite". Desi a fost aspru criticat si nu a vandut decat aproximativ 1000 de exemplare, Eminem nu s-a lasat pagubas si a continuat sa activeze ca MC. Astfel a atras atentia unei case de productie importante si a reusit sa scoata materialul "The Slim Shady LP", cu tot cu single-ul de succes "My Name Is". Ulterior, Eminem a devenit cel mai bine vandut artist al anilor 2000.


Whitney Houston - You Give Good Love


Whitney Houston s-a nascut intr-o familie de artisti consacrati: verisoara sa era Dionne Warwick, nasa sa, Aretha Franklin, iar mama ei, cantareata de muzica gospel Cissy Houston. Nu-i de mirare, asadar, ca si Whitney Houston a ajuns o mare stea! Inainte, insa, de a cunoaste succesul, artista a facut mult timp backing vocals pentru Chaka Khan si Lou Rawls, printre altele. Albumul sau de debut a aparut in anul 1985, iar primul single, "Someone for Me", nu a ajuns in topuri. Urmatoarea piesa, insa, balada "You Give Good Love", a devenit un superhit si i-a pavat drumul catre un succes international fulminant.



Foto: africasacountry.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea