Muzica

#steve vai #melodie noua steve vai #piesa nou steve vai

Piesa noua: Steve Vai (Video)

Unul din cei mai apreciati chitaristi ai lumii, Steve Vai a anuntat lansarea unui nou album solo, la o distanta de 7 ani de "Real Illusions: Reflections" (2005).

Noul material discografic va ajunge pe piata pe 14 august, iar Steve Vai a pus la dispozitia fanilor si o prima piesa, intitulata "Gravity Storm", pe care o puteti asculta mai jos.



Albumul, intitulat "The Story Of Light" include 12 melodii, inregistrate alaturi de solisti precum Beverly McClellan, Aimee Mann si Blnd Willie Johnson. Acesta este disponibil la precomanda, pe site-ul lui Steve Vai.

Steve Vai este un chitarist, compozitor, solist si producator american, carea studiat chitara cu Joe Satriani si si-a inceput cariera transcriind partituri pentru Frank Zappa.

Din 1993, Steve Vai si-a inceput cariera solo, in decursul careia a obtinut trei premii Grammy, iar din 1999 conduce propria casa de discuri, numita Favored Nations.

Foto : wagnerlai.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea