Muzica

# dj set #concert #sala palatului #gogol bordello #pedro erazo

Pedro Erazo mixeaza in deschiderea concertului Gogol Bordello

va mixa in deschiderea concertului pe care trupa il va sustine pe 9 martie , la Sala Palatului. Spectacolul va incepe la ora 20.00 cu un semnat Pedro Erazo , accesul publicului fiind permis de la ora 19.00.

Perdo Erazo este MC-ul si todata unul dintre percutionistii formatiei Gogol Bordello. S-a nascut in 1979, in Quito, Ecuador. A ajuns in Statele Unite in 1995 si a inceput sa cante cu Gogol Bordello 10 ani mai tarziu. Pe scena, e unul dintre cei mai vulcanici membri ai trupei.

Show-ul Gogol Bordello de la Sala Palatului va fi urmat de un un after-party in Club Control , cu incepere de la ora 23.00. Muzica va fi asigurata de Cliza si Hefe, iar intrarea este libera.

Biletele pentru concertul Gogol Bordello se pot achizitiona in continuare la preturile de 88 lei, 128 lei, 168 lei si 198 lei, pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea