Muzica

#iggy pop # coloana sonora true blood #melodie noua iggy pop #piesa iggy pop

O piesa a lui Iggy Pop va fi inclusa pe coloana sonora a serialului "True Blood"

Rockerul Iggy Pop si Bethany Cosentino (solista grupului Best Coast) au inregistrat impreuna o piesa, care va fi inclusa pe coloana sonora a serilului de televiziune "True Blood".

Duetul, intitulat "Let's Boot and Rally", va fi inclus pe coloana episodului ce va fi difuzat in Statele Unite pe 8 iunie, dar va debuta pe posturile de televiziune americane cu cateva zile inainte de difuzarea acestui episod.

In 2011, Nick Cave si Neko Cse au inregistrat deasemenea un duet pentru "True Blood", cei doi interpretand o versiune a piesei "She's Not There" (The Zombies).

Iggy Pop, pe numele sau adevarat James Newll Osterberg este considerat un inovator al punk rock-ului, fiind supranumit "The Godfataher of punk" sau "The rock Iguana".

Iggy Pop si-a inceput cariera alaturi de trupa The Iguanas, cea care l-a inspirat in alegerea numelui sau de scena.

La sfarsitul anilor '60, alaturi de Iggy Pop au inceput sa cante cei de la The Stooges, iar in momentul de fata, grupul apare sub denumirea de Iggy and The Stooges.

Trupa Iggy and The Stooges a sustinut un concert si in tara noastra, in luna august a anului trecut, la Festivalul Peninsula.

Foto: clashmusic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea