Muzica

#sibiu #artmania #festival ARTmania

O noua confirmare pe afisul festivalului ARTmania 2012

Trupa olandeza de simfonic metal Epica revine in acest an in Romania. Epica va sustine un concert la festivalul , pe 10 august, in din Sibiu.



Tot in aceeasi zi, vor concerta Trail of Tears si .

Festivalul ARTmania 2012 va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie.

In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea