Muzica

#sala polivalenta #morcheeba #Parov Stelar #Morcheeba in bucuresti

Nu rata concertul Morcheeba si Parov Stelar de la Sala Polivalenta!

Sambata, 8 octombrie 2011, trupa britanica Morcheeba se intoarce in Romania pentru un nou concert, de aceasta data in compania muzicianului Parov Stelar . In deschidere vor sustine recitaluri The Amsterdams si Electric Brother.



Concertul dublu Morcheeba si Parov Stelar va avea loc sambata, 8 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 22:00.

Trupa Morcheeba nu vine pentru prima data in Romania, formatia britanica fiind la cel de-al treilea concert pe plaiurile mioritice. Morcheeba s-a lansat in urma cu 16 ani cand fratii Godfrey au cooptat-o pe solista Skye Edwards, formula care le-a asigurat succesul. In aceasta componenta, Morcheeba - al carei nume pare sa insemne "calea canabisului" - a lansat cinci albume, printre care se numara si cel mai recent, " Blood Like Lemonade ", aparut in 2010.

Trupa a lucrat timp de cativa ani fara solista Skye Edwards, mai exact intre 2003 si 2008, insa au revenit la formula care i-a consacrat la inceputul lui 2010.

Printre piesele pe care publicul din Romania isi doreste, cu siguranta, sa le asculte in cadrul concertului de la Sala Polivalenta se numara "Rome Wasn't Build in a Day", "Otherwise" sau "Enjoy the Ride".

Muzicianul austriac Marcus Fureder, cunoscut sub pseudonimul Parov Stelar, nu se afla nici el la primul concert in Romania. Alaturi de trupa sa, Parov Stelar Band, artistul a cucerit scena muzicala din lumea intreaga cu un stil inconfundabil, ce poarta denumirea de electroswing.

In ceea ce priveste concertele care urmeaza sa aiba loc in deschiderea recitalurilor sustinute de Morcheeba si Parov Stelar, acestea apartin trupei The Amsterdams si artistului Electric Brother.

The Amsterdams este un nume important pe scena muzicala indie din Romania. Cu o activitate de 6 ani, The Amsterdams a reusit, in tot acest timp, performanta de a canta pe aceeasi scena cu The Cranberries, Handsome Furs si Wolf Parade, dar si de a colabora cu Harris Newman, care a masterizat cel mai recent album al trupei, "Electromagnetica".

Cat despre Electric Brother, acesta s-a remarcat drept un reprezentat important al muzicii electro. Fost membru al trupei NSK, Electric Brother si-a lansat albumul de debut in 2004. Cel mai recent material discografic semnat de Electric Brother a aparut in iunie 2011.

Biletele la concertul Morcheeba si Parov Stelar pot fi achizitionate de pe www.bilete.ro si de la oficiile postale cu "Aici Bilete.ro" la pretul de 70 lei. In seara evenimentului, pretul biletului va fi de 95 lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea