Muzica

#concert #nouvelle vague #22 noiembrie 2010 #sala palatului

Nouvelle Vague concerteaza pentru a 3-a oara la Bucuresti

Nouvelle Vague , celebrul grup de muzicieni care a cucerit intreaga lume cu ritmuri de bossa-nova, revine toamna aceasta pentru a treia oara in Romania, se arata intr-un comunicat primit de la organizatorii evenimentului. Nouvelle Vague va concerta pe data de 22 noiembrie 2010 , la Sala Palatului din Bucuresti.

Nouvelle Vague este un grup de artisti francezi care isi defineste muzica printr-un stil ce se regaseste si in numele trupei, respectiv “new wave”, sau celebrul “bossa nova” din limba portugheza , curent pe care l-au imbogatit de-a lungul timpului cu puternice elemente de punk-rock si chiar post-punk.

Desi la inceput s-a bazat doar pe reinterpretarea in stil bossa nova a unor piese semnate de trupe celebre precum Joy Division , The Clash, The Cure sau Depeche Mode , Nouvelle Vague si-a largit treptat paleta muzicala, noile albume aducand numeroase noi influente de reggae, ska si blues.

Biletele pentru show-ul Nouvelle Vague de la Bucuresti sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online, pe myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 65, 90, 125, 150, 185 lei.

Foto: George Popescu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea