Muzica

#mtv #duran duran # videoclip Duran Duran #Girl Panic

Noul videoclip Duran Duran, "prea sexual" pentru MTV

Trupa Duran Duran a reusit sa-i supere pe cei de la MTV si VH1. Cele doua posturi muzicale nu vor difuza noul videoclip Duran Duran , "Girl Panic", deoarece include "o plasare ostantativa de produse" si este "prea sexual".



"MTV exagereaza pur si simplu fata de acest videoclip, care nici macar nu este ceva nou in industria clipurilor pop, deoarece ele au fost intotdeauna controversate. In comparatie cu alte videoclipuri pop, acesta este unul chiar foarte cuminte. Videoclipul a fost interzis pentru ca include o 'plasare ostentativa de produse', desi asa sunt facute videoclipurile in zilele noastre. Patru milioane de utilizatori de internet l-au vazut deja pe YouTube. Clipul este o combinatie de umor, excitatie si dorinta de a evada din realitate", a declarat o sursa.

Clipul este regizat de Jonas Akerlund , cel care a relizat in trecut si alte videoclipuri controversate : "Smack My Bitch Up" (The Prodigy), "Pussy" (Rammstein), "Telephone" (Lady Gaga feat. Beyonce).

Videoclipul "Girl Panic" beneficiaza de prezenta unor modele de top din anii '90: Naomi Campbell, Cindy Crawford , Eva Herzigova , Helena Christensen si Yasmin Le Bon.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea