Muzica

#bug mafia #bug mafia feat loredana #youtube #videoclip

Noul clip B.U.G. Mafia, la un pas de a 'prinde' milionul de vizualizari pe YouYube

In doar trei zile de la lansare, videoclipul B.U.G Mafia feat. Loredana - " Fara Cuvinte ", s-a clasat pe locul 27 la nivel mondial in topul celor mai vizionate clipuri de pe Youtube, anunta Ador Media.


Clipul este in continua ascensiune, numarul vizualizarilor depasind 800.000. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu, cel care a semnat regia si pentru ultimele productii video B.U.G. Mafia , “In Anii Ce Au Trecut” si “Cat Poti Tu De Tare”.

“Ne asteptam ca videoclipul sa aiba un mare impact dar nu intr-un timp atat de scurt. Pur si simplu, ne-a lasat 'fara cuvinte'. In cateva ore de la lansare s-a atins un numar record de vizualizari .In foarte multe tari din Europa, inclusiv Romania a fost cel mai vizionat videoclip din saptamana 27 iunie-4 iulie. Pe langa aceasta distinctie de "Cel mai vizualizat videoclip", a mai primit si altele la fel de importante printre care: "Cel mai discutat videoclip" , "Cel mai apreciat videoclip" , a declarat regizorul Alex Ceausu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea