Muzica

#stefan banica #loredana #nicole cherry #mamaia music awards 2013 #nominalizati music awards mamaia

Nominalizatii la Mamaia Music Awards 2013

Loredana, Andra, Stefan Banica si Holograf sunt doar cativa dintre artistii MediaPro Music nominalizati la premiile Mamaia Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 9 august in statiunea Mamaia. Noua dintre artistii MediaPro Music sunt nominalizati la cele 16 categorii ale Mamaia Music Awards.
 

Stefan Banica este nominalizat la trei categorii: Best Male, Best Live Act si Best Male Activity, iar Zdob si Zdub la Best Group, Best Live Act si Best Pop Rock.
 
Ne simtim onorati ca am fost nominalizati la trei categorii. Anul acest am venit cu un nou album, oricand apari cu ceva nou ai emotii si ne gandeam cum ne va primi publicul de aceasta data. Multumim, credem ca aceste nominalizari sunt un semn de apreciere din partea publiculului. La categoria Best Live Act avem emotii mai mari, pentru ca punem suflet în fiecare concert, ne straduim sa fie un show adevarat de fiecare data, cat mai ‘viu’, si pana nu stoarcem totul din noi nu plecam de pe scena” , a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.
 
Alexandra Stan si VUNK  au fost nominalizati fiecare la cate doua categorii, astfel: Alexandra la Best Female Artist si Best Romanian International Artist, iar VUNK la Best Live Act si Best Pop Rock.
 
Andra si Lora au fost nominalizate la aceeasi categorie, Best Female Artist. “Ma bucur ca am fost nominalizata, abia astept decernarea premiilor. Cei care ma admira si ma iubesc ma pot vota, pe site-ul evenimentului”, a spus Lora.
 
Revelatia anului este micuta Nicole Cherry, care promite sa faca un show de exceptie la Mamaia. Cea mai noua artista MediaPro Music este nominalizata la New Artist of the Year. “Pentru mine, aceasta nominalizare este un semn ca munca mea da roade si ca muzica mea este pe placul publicului”, a spus Nicole.
 
Formatia Holograf este nominalizata la categoria Best Group, iar Loredana, la Best Song, pentru piesa “Viva Mamaia”, imnul celebrei statiuni. “Ma bucur ca am fost nominalizata cu piesa ‘Viva Mamaia’ si le multumesc tuturor celor care m-au votat si ma vor vota”, a spus Loredana.
 
Nu in ultimul rand, MediaPro Music este nominalizata la categoria destinata caselor de discuri, “Best Label”.
 
Evenimentul Mamaia Music Awards va avea loc la Pavilionul Expozitional Mamaia Constanta, unde sunt asteptati peste 10.000 de spectatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea