Muzica

#muzica #canale de muzica #music choice #chello

Noi televiziuni de muzica in Romania

Trei noi vor fi lansate in Romania. Concert.tv, The Channel si vor fi distribuite, in curand, de Chello Central Europe.



In scurt timp, trei noi televiziuni muzicale vor fi lansate pe piata din Romania. Acestea sunt operate de compania canadiana Stingray Digital Media Group si sunt deja cunoscute publicului din alte tari.

Concert.tv ofera servicii la cerere, dedicate muzicii live si concertelor. Televiziunea s-a lansat in septembrie 2003 si este disponibila in peste 30 de milioane de case, in special in America de Nord. Printre concertele transmise, se numara cele ale lui Eminem, Usher, Phil Collins si Santana.

Televiziunea Music Choice s-a lansat in 1993 si difuzeaza muzica internationala, de diferite genuri: retro, pop, clasic sau rock. In prezent, Music Choice are 40 de milioane de abonati, inclusiv pe internet.

Cel de-al treilea post TV ce va fi lansat in Romania este Channel. Acesta se ocupa de muzica pentru karaoke si livreaza peste 18.000 de melodii, in mai multe limbi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea