Muzica

#nirvana #nevermind #album nirvana #nirvana nevermind

Nirvana reediteaza albumul 'Nevermind'

In acest an se implinesc doua decenii legendarului album Nirvana " Nevermind ", prilej cu care discul va fi reeditat in doua variante: Deluxe si Super Deluxe. Ambele variante vor fi disponibile pe piata incepand cu data de 26 septembrie.


Editia Deluxe va fi comercializata sub forma unui dublu CD ce va contine varianta remasterizata a albumului, fetele B ale single-urilor, precum si piese inregistrate la repetitii si in studiourile BBC si Smart Studio.

Editia Super Deluxe consta in patru CD-uri si un DVD. In plus fata de cealalata varianta, contine materiale nelansate, precum si inregistrarea concertului sustinut de Nirvana la Paramount Theatre din Seattle, in 1991, de Halloween. Editia Super Deluxe a albumului “Nevermind” va iesi pe piata in tiraj limitat. Astfel, in SUA vor fi comercializate 10.000 de copii , in timp ce in restul lumii vor fi disponibile 30.000 de exemplare.

In cei 20 de ani scursi de la lansarea initiala, "Nevermind"-ul celor de la Nirvana s-a vandut in peste 30 de milioane de exemplare. “Nevermind” este cel de-al doilea album de studio semnat de Nirvana si totodata discul care i-a facut cunoscuti in intreaga lume. Pe acest material se regasesc compozitii clasice precum “ Smells Like Teen Spirit ”, “In Bloom” sau “Come As You Are”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea