Muzica

#concert #damian draghici #muzica clasica #jazz #nigel kennedy #classical meets jazz

Nigel Kennedy si Damian Draghici aduc la Bucuresti spectacolul "Classical Meets Jazz"

Piata Constitutiei va gazdui pe 8 mai spectacolul " Classical Meets Jazz ", o combinatie unica intre muzica clasica si muzica de jazz si o alaturare fara precedent intre doi artisti internationali de exceptie: Nigel Kennedy (foto) si Damian Draghici.

Concertul "Classical Meets Jazz" aduce publicului roman un dialog inedit intre muzica clasica si jazz, intre vioara si nai, intre registrul international si expresia muzicala romaneasca. 

Pe langa repertoriul clasic si de jazz al serii, intre momentele speciale se anunta interpretarea unor fragmente din repertoriul marilor muzicieni romani George Enescu, Maria Tanase, Grigoras Dinicu, Fanica Luca si Georges Boulanger.

Biletele au fost puse deja in  vanzare si pot fi achizitionate in reteaua Eventim. Pentru acest eveniment sunt disponibile cinci categorii de bilete: categoria IV- 80 RON, categoria III - 120 RON, categoria II - 160 RON, Categoria I - 190 RON, VIP - 240 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea