Muzica

#nicolae voiculet #concert umanitar #concert nai voiculet

Nicolae Voiculet - concerte umanitare pentru persoanele in varsta

Naistul Nicolae Voiculet, initiatorul campaniei umanitare “Daruieste Speranta”, a declarat duminica seara, in cadrul Galei Crucii Rosii Romane, ca va organiza un turneu cu 20 de concerte in tara, daruind o parte din banii stransi Crucii Rosii Romane, in vederea sustinerii proiectului “Asistenta la domiciliu pentru varstnici”.

“Nu poti fi voluntar pentru o zi, ci pentru toata viata. Noi, artistii suntem oameni speciali prin faptul ca, o data cu fiecare sunet, daruim o parte din noi celor din jur si ne lasam condusi de iubire in tot ceea ce facem”, a spus nicolae voiculet.

Gala Crucii Rosii a avut ca scop colectarea de fonduri in vederea derularii unui proiect de ajutorare a persoanelor varstnice care nu se pot deplasa si care au nevoie de ingrijire la domiciliu. In cadrul acestui eveniment artistul a interpretat la nai piesa “Only love”.

Nicolae Voiculet este singurul artist roman “ voluntar al sperantei” care a initiat un concert umanitar pentru Japonia, alaturi de Crucea Rosie Romana si care isi va continua activitatea de voluntar continuand campania “Daruieste Speranta” cu o strangere de ganduri bune care va ajunge la insusi Imparatul Japoniei , la sfarsitul acestui an.

De-a lungul timpului, Nicolae Voiculet a concertat in fata a peste 65 de lideri de state. El a fost decorat de catre presedintele Romaniei, cu “Meritul cultural al Romaniei in grad de cavaler ”.

Totodata este singurul roman care a concertat la Banca Mondiala. De asemenea, el a fost invitat in 2008 sa cante cu prilejul ceremoniei de inchidere a Olimpiadei de la Bejing .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea