Muzica

#depresie #Nicki Minaj #sinucidere Nicki Minaj

Nicki Minaj vroia sa se sinucida

Nicki Minaj a recunoscut ca in trecut s-a gandit sa se sinucida. Artista a vorbit pentru prima data despre viata sa de dinainte sa cunoasca succesul, cu albumul sau de debut" Pink Friday ", lansat in 2010.



Nicki Minaj a dezvaluit ca, inainte sa devina celebra, s-a luptat sa o sprijine financiar pe mama sa. "Mi se inchideau usile in nas in continuu. Simteam ca nimic nu merge", a declarat artista. "M-am mutat pe cont propriu si ma tot gandeam ca trebuie sa ma intorc acasa. Era doar un drum mort, dupa un altul", a adaugat ea.

"La un moment dat mi-am spus: "Ce s-ar intampla daca nu m-as mai trezi?". Asa ma simteam. Ar fi trebuit sa-mi iau viata? M-am rugat la Dumnezeu sa ma faca faimoasa ca sa ii pot cumpara mamei o casa mare", a marturisiti Nicki Minaj.

Cantareata a mai povestit si despre relatia tensionata pe care a avut-o cu tatal sau. Ea si-a amintit cum acesta a aruncat-o pe mama sa din masina si a tarat-o asa pe distanta a doua blocuri. Artista spune ca din acel moment a dezvoltat o fobie fata de usile neincuiate. "Oriunde eram eu si mama mea, ma asiguram ca usa este incuiata pentru ca era singurul mod in care puteam sa o protejez", a povestit Nicki.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea