Muzica

#Nicki Minaj #album nou Nicki Minaj

Nicki Minaj isi lanseaza nou album in curand

Bryan Birdman" Williams a dezvaluit ca noul album semnat ar putea aparea la inceputul anului viitor. Potrivit lui "Birdman", cantareata inregistreaza deja la noul sau album, care, momentan, nu are un nume.



"Nicki s-a intors in studio, asa ca incercam ca lansarea sa aiba loc in prima partea a anului", a declarat "Birdman" pentru Bilboard.

Bryan Williams nu stie exact data lansarii urmatorului material discografic al artistei. "Poate anul asta? Nu stiu. Ne gandim la asta. Ea se afla in studio si chiar ne gandim sa facem asta curand pentru ca ea este pregatita si noi suntem pregatiti sa mergem alaturi de ea" a spus acesta.

Primul album semnat Nicki Minaj , "Pink ", a fost un real . Lansat in noiembrie 2010 , "Pink Friday " a ajuns rapid in fruntea Billboard 200 si a primit discul de platina din partea Recording Industry Association of America. Nicki Minaj a ajuns prima artista ca a avut sapte single-uri in Billboard Hot 100 in acelasi timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea