Muzica

#Nicki Minaj #cea mai difuzata melodie #super bass

Nicki Minaj are cea mai buna piesa din 2011

Cantareata americana Nicki Minaj a lansat cea mai buna piesa din acest an, potrivit celor de la Entertainment Tonight. Hitul " Super Bass " a surclasat alte cantece, lansate de Britney Spears sau Beyonce.

La coada clasamentului se afla vedeta de televiziune Kim Kardashian. Singleul ei, "Jam (Turn It Up), a fost desemnat cea mai proasta piesa din 2011, alaturi de "Shotgun" de la Limp Bizkit" si " Smells Like Teen Spirit " de la Miley Cyrus.

"Super Bass " apare pe primul loc in topul celor mai bune piese din acest an si in cadrul unui clasament realizat de revista americana Billboard.

Revenind la topul intocmit de Entertainment Tonight, acesta cuprinde la sectiunea "Best Of" si melodii precum "Countdown" de la Beyonce, "I Wanna Go" de la Britney Spears, "Brighter Than the Sun" de la Colbie Caillat si "What Doesn't Kill You (Stronger)" de la Kelly Clarkson .

 

Nicki Minaj - Super Bass




Sursa foto: inquisitr.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea