Muzica

#sala palatului #unicef #Nana Mouskouri #concert Nana Mouskouri

Nana Mouskouri concerteaza la Bucuresti

Nana Mouskouri va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 4 decembrie 2011 .


Spectacolul va fi unul caritabil, o parte din sumele incasate in urma vanzarii biletelor fiind donate organizatiei pe care Nana Mouskouri o reprezinta inca din 1993, UNICEF.

Preturile biletelor la concertul nana Mouskouri de la Sala Palatului variaza intre 100 si 500 de lei, in functie de distanta fata de scena.

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Nana Mouskouri, biletele sunt disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center , Librariile Adevarul, Magazinele Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor , Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro si blt.ro.

Nana Mouskouri este unul din marii artisti ai lumii care au reusit sa scrie istorie in muzica internationala. In cariera sa de peste cinci decenii a vandut peste 400 milioane de discuri, devenind astfel unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari din istorie.

Cu siguranta, fiecare dintre noi ii fredonam melodiile: " Amazing Grace ", "Only Love" sau "I Have A Dream".

Nana Mouskouri - The Power Of Love



Sursa foto: sweetslyrics.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea