Muzica

#concerte #muse #jocurile olimpice de la londra # concert muse

Muse a confirmat ca va canta la Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice

Cei de la Muse au confirmat ca vor canta in cadrul ceremoniei de inchidere de la Londra, dupa ce ei au compus cantecul oficial al Jocurilor Olimpice- piesa "Survival".

Potrivit informatiilor furnizate de presa internationala, ceremonia va fi marcata si de prezenta altor nume celebre din showbizul international, cum ar fi The Who, Take That, Spice Girls si Kate Bush.

Matt Bellamy, solistul Muse, a marturisit in urma cu ceva vreme ca piesa "Survival" ar fi trebuit sa fie un duet cu Elton John:

"La inceput, Elton John era directorul muzical al Olimpiadei. El ne-a contactat si toti ne gandeam 'cat de tare e asta, o sa facem un cantec pentru Olimpiada cu Elton John?!' Asa a inceput totul, acum mai mult de un an. Dar apoi el nu s-a mai implicat in Olimpiada, pentru ca a avut niste neintelegeri cu organizatorii, iar asta ne-a lasat pe noi cu o idee gandita pe jumatate. Apoi ne-am luat gandul si am continuat sa lucram la albumul nostru".



Foto: rockritic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea