Muzica

#album #lansare #now in stereo #mono jacks

Mono Jacks lanseaza varianta digitala a albumului “Now in Stereo”

Trupa de rock alternativ The Mono Jacks , in care activeaza Doru Trascau, vocalul grupului AB4, anunta lansarea digitala a albumului de debut " Now in Stereo ", incepand cu data de 12 martie 2011.

Cele 9 piese ale albumului, insotite de cateva bonusuri surpriza, vor putea fi descarcate accesand site-ul themonojacks.bandcamp.com.

 Lansarea digitala a albumului "Now In Stereo" va fi marcata printr-un concert in clubul Control din Bucuresti  in aceeasi zi, incepand cu orele 21:00.

Pentru acest eveniment The mono jacks vor avea ca invitati speciali trupa Blue Nipple Boy.

Biletele in valoare de 15 lei, insotite de un cod cu care va putea fi descarcat un bonus supriza din partea The Mono Jacks, se pot achizitiona in seara evenimentului de lansare de la intrarea in club Control.

Albumul de debut The Mono Jacks "Now In Stereo" este un produs 100% independent, creat si finantat de catre membrii trupei. Productia discului a fost asigurata de Andrei “Robin” Proca, Alessandro Marton si The Mono Jacks. Conceptul si design-ul copertei sunt semnate de catre Catalin Precup.

Anul trecut, primele treu single-uri The Mono Jacks, “Maria”, “Come Back Girl” si “Push The Pedal” au ocupat pozitii de varf in clasamentele Radio Guerrilla si City FM.

Tracklist album "Now in Stereo" (versiunea digitala):

01.       When I Was Gone

02.       Come Back Girl

03.       Superstitions

04.       Untitled

05.       What Do You Know

06.       Let It Burn

07.       We’re All Getting Older

08.       Maria

09.       Push The Pedal 

10.       ‘extra bonus’

11.       ‘extra bonus’

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea