Muzica

#single engleza #lansere single #Ya Yeah #single #mike

Mike a lansat varianta in engleza a piesei "Ya Yeah"

Dupa succesul inregistrat cu piesa "Ya Yeah"in limba romana, piesa pe care a lansat-o la sfarsitul primaverii, Mike a lansat si varianta in engleza, sperand ca va cuceri publicul din intreaga lume.

Artistul in varsta de 24 de ani ne propune "Ya Yeah", o piesa up tempo si plina de energie, piesa ce promite a deveni un superhit.

"Mi-a placut enorm vibe-ul piesei si directia noua in care am pornit si care sper sa imi continue evolutia si pe plan extern", declara Mike.

Incepand cu anul 2016, Mike s-a facut remarcat in urma lansarii pieselor "Crazy like you" si "Lovers and Thieves", piese ce au reusit sa cucereasca publicul din Bulgaria, Olanda, Italia si Albania. Cu "Ya Yeah", Mike isi propune sa fure startul pentru piesele care se vor auzi pe repeat intreaga vara.

Sezonul estival este plin pentru Mike, care sustine concerte in orasele din toata tara. Toamna si-a va incepe in forta, artistul avand programate concerte in Bulgaria si Olanda, sustinand astfel un mini-turneu international.

Pentru aparitiile live care vor avea loc in perioada imediat urmatoare, Mike se pregateste intens, deoarece doreste sa nu isi dezamageasca fanii.

Asculta aici piesa "Ya Yeah" - Mike

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea