Muzica

#parte din viata mea #album #lansare #mihai constantinescu

Mihai Constantinescu lanseaza Best Of-ul "Parte din viata mea"

Cantaretul de muzica usoara mihai constantinescu va lansa astazi si maine, in incinta a doua hipermarketuri bucurestene,  albumul " Parte din viata mea ".

Materialul contine 72 de melodii distribuite pe patru CD-uri.  Fanii artistului vor avea ocazia sa asculte toate slagarele lansate de Mihai Constantinescu in cei patruzeci de ani de cariera.

Mihai Contantinescu a cantat de-a lungul timpului alaturi de trupa Mondial si Modern Group, formatia cunoscutului realizator TV Petre Magdin. Mihai Constantinescu a incantat generatii intregi cu piese ca "Maria Mirabela", "Un zambet, o floare", "O lume minunata", "Sus in deal", "Iubiti si cainii vagabonzi".

In 2002, cantaretul a primit Diploma de Onoare din partea Ministerului Culturii si Culterlor in cadrul Galei Muzicii Usoare “O zi printre stele”. Mihai Constantinescu a fost sarbatorit anul trecut pentru cei 40 de ani de activitate de catre colegii de breasla intr-un spectacol intitulat “O lume minunata”, care a avut loc la Sala Palatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea