Muzica

#gene kelly #el negro #the doors #a-ha #east 17 #zile ploioase #melodii #playlist #dance #alte-genuri #rock #pop

Melodii senine pentru zile ploioase

Atunci cand ploua afara nu prea ai chef de nimic. O vorba din popor spune ca pe timp de ploaie poti face doua lucruri: fie te apuci sa numeri banii, fie te preocupi de perpetuarea speciei.
 
Cum criza economica inca nu a trecut, nu prea ai bani de numarat si nici la planificarea familiala parca nu ti-e gandul. Iti propunem o a treia varianta: un playlist cu cateva piese numai bune de ascultat pe o asemenea vreme mohorata de toamna.

A-ha - "Crying in the rain"

Pare incredibil, insa norvegienii de la  "

Una dintre cele mai cunoscute bucati ale lui Axl Rose & Co nu are cum sa lipseasca din playlistul unei zile in care ploaia este pusa pe pilot automat de dimineata pana seara.
 
 

- "Only Happy When It Rains"

Sunt si oameni carora ploaia le face bine. Este cazul lui Shirley Mason, vocalista trupei  "

“Ploaie in luna Marte” este genul de piesa care ti se lipeste de suflet exact de la prima auditie. Nu ai cum sa nu remarci versurile reusite, ce apartin marelui poet Nichita Stanescu . Daca se intampla sa nu ai la indemana varianta lui  - "Singin’ in the rain"

Iata inca o persoana care se bucura de ploaie, infrunta picaturile uriase si incinge un dans celebru in mijlocul strazii, cu umbrela in mana si cu apa pana la glezne. Este  "

Ultima piesa din playlistul unei zi ploioase trebuie musai sa fie “ Let It Rain ”, o piesa  de dans din anii ’90, din perioada in care Take That si East 17 faceau furori in clasamente si-n inimile adolescentelor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea