Muzica

#madonna #michael jackson #prince #coldplay #suie paparude #limp bizkit #santana #billy idol

Melodii despre culori

Pentru azi ne-am propus sa facem o incursiune in partea colorata a muzicii. Avem noua melodii interesante care fac referire la culori. Speram sa-ti placa selectia noastra.



The Stranglers - Golden Brown

"Golden Brown" este piesa cu care The Stranglers au intrat in istorie. Dupa cum marturisea solistul Hugh Crowell intr-un volum autobiografic, "Golden Brown" se refera la doua lucruri, ambele aducatoare de placeri, in opinia lui: heroina si o fata.



Michael Jackson - Black or White

Cenzura si-a bagat coada in videoclipul lui Jackson. Clipul, in regia lui John Landis , a ajuns la cabina de montaj, unde i s-au taiat scenele violente, mesajele rasiste, si, cea mai mare probleme, momentul in care Michael simuleaza masturbarea.



Limp Bizkit - Behind Blue Eyes

Melodia, un cover dupa o compozitie The Who, a fost inclusa pe coloana sonora a horror-ului " Gothika ", cu Halle Berry in rolul principal.



Billy Idol - White Wedding

Mireasa din videoclip este Perri Lister, cea cu care Idol se iubea in acele vremuri. Clipul a fost filmat intr-o biserica adevarata, amplasata undeva in apropierea Londrei.



Madonna - True Blue

Despre "True Blue" Madonna marturisea ca are punct de plecare o expresie favorita a lui Sean Penn, primul sau sot, si care exprima viziunea acestuia fata de frumosul si purul sentiment al iubirii.



Prince - Purple Rain

"Purple Rain" este dintre cele mai reprezentative melodii interpretate de Prince. La fel de cunoscut este si filmul omonim, in care Prince a primit rolul principal.



Santana - Black Magic Woman

"Black Magic Woman" a fost scrisa in 1968 de Peter Green si interpretata in prima instanta de trupa sa, Fleetwood Mac . Melodia a devenit insa populara in varianta inregistrata de Santana doi ani mai tarziu.



Coldplay - Yellow

Initial, clipul ar fi trebuit sa fie filmat pe o vreme insorita si ii includea pe toti membrii Coldplay. Exact in ziua filmarilor un membru al trupei a avut un deces in familie, si, pentru un ghinion nu vine niciodata singur, vremea a fost ploioasa.



Suie Paparude - Iarba verde de acasa

Piesa figureaza pe albumul "Salveaza-te", disc lansat in 1997, intr-o perioada in care in Romania era la moda sa fii fan The Prodigy. De altfel, Suie Paparude era considerata atunci un fel de varianta autohtona a celor de la The Prodigy.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea