Muzica

#sonisphere festival #Megadeth #concert Megadeth Bucuresti

Megadeth concerteaza pe 17 iunie 2012 la Bucuresti

Rockerii de la Megadeth vor concerta pentru a treia oara in Romania. Trupa va sustine un concert pe 17 iunie, in ultima zi a festivalului OST Fest.



Evenimentul va avea loc in perioada 15-17 iunie, la Zone Arena din Bucuresti. Alaturi de Megadeth, in cadrul acestui festival vor mai concerta: Motorhead , Dimmu Borgir, Motley Crue.

Biletele la OST Fest din se pot achizitiona din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center , Librariile Adevarul, si Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro.

Formatia Megadeth a concertat pentru prima oara in tara noastra pe 15 iunie 2005, la Arenele Romane din Bucuresti. Trupa a revenit in Romania pe 26 iunie 2010, cu prilejul festivalului Sonisphere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea