Muzica

#concerte #marky ramone`s biltzkrieg #concert marky ramone`s biltzkrieg #ramones

Marky Ramone's Blitzkrieg, concert la Bucuresti, pe 9 aprilie

Marky Ramone, fostul tobosar al trupei Ramones va sustine un concert alaturi de trupa sa, in Jukebox Venue, pe data de 9 aprilie, potrivit informatiilor oferite de organizatori.

In deschiderea concertului formatiei Marky Ramone's Blitzkrieg va canta trupa romaneasca Niste Baieti , iar accesul in club se va face incepand cu ora 19.00.

Pretul biletului de intrare incepe de la 40 de lei, in picioare si ajunge la 60 de lei, pentru un loc pe scaun. Biletele vor putea fi achizitionate online, de pe www.eventim.ro sau din reteaua Eventim, adica librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Domo, retelele Cosmote, Orange si Vodafone si Sala Palatului.

Concertul sustinut in Capitala face parte din turneul mondial Marky Ramone's Blitzkrieg Tour 2012, fiind prezenti muzicieni de exceptie. Astfel, Marky Ramone va fi insotit de Michel Graves- solist vocal , Crazy Joe- chitara si Martin Blitz- bas.

Marky Ramone a cantat timp de 15 ani alaturi de una din cele mai celebre formatii punk din lume, Ramones. In 2002, Ramones a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .



Foto: idearock.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea