Muzica

#maria radu #concert # salonul de biciclete si accesorii

Maria Radu - mini concert la Salonul de Biciclete si Accesorii ExpoBike 2011

Maria Radu, una dintre cele mai bune voci din Romania, este cunoscuta pentru faptul ca adora sportul si nu se da la o parte cand vine vorba de miscare. 

Cu toate ca are un program destul de incarcat Maria nu a uitat de mersul pe bicicleta sau pe role si ii indeamna si pe ceilalti sa faca la fel.

“Eu inca nu am crescut, inca mai car rolele dupa mine in portbagajul maşinii, dar cred ca a sosit timpul sa ma maturizez şi mi-am luat o bicicleta. Bicicleta urbana asa cum imi place mie sa o numesc este extrem de folositoare si ca orice bicicleta nu polueaza. Imi place sa ma plimb dimineata atunci cand am timp pentru a simti aerul curat! Felicitari celor care aleg sa mearga pe doua roti!”, a declarat Maria Radu.

Artista va sustine duminica 10 aprilie la ora 13:00 un mini concert la Romaero Baneasa , la salonul de biciclete si accesorii ExpoBike 2011.

maria radu demonstreaza inca o data ca este unul dintre putinii artisti care se gandesc si la ce transmit publicului si in acelasi timp vrea sa impartaseasca din experientele sale cu cei ce ii asculta muzica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea