Muzica

#soundtrack #manowar #coloana sonora el gringo #soundtrack el gringo #el gringo

Manowar a realizat tema muzicala pentru "El Gringo" (VIDEO)

Membrii trupei Manowar au ales sa-si lanseze o noua melodie prin intermediul western-ului "El Gringo", care va aparea pe marile ecrane in data de 11 mai.

Este pentru prima data cand cei de la Manowar scriu o piesa special pentru o pelicula. Melodia "El Gringo" ilustreaza lupta eroului dintre codul moral si problemele materiale, alaturi de incercarea de afla care sunt valorile adevarate ale vietii.

"'El Gringo' a fost o experienta adevarata si mi-a placut sa lucram cu echipa de la After Dark Films. Suntem pregatiti pentru mai mult", a declarat basistul si compozitorul Joey DeMaio.

Manowar va lansa in aceasta vara un nou material discografic, iar melodia de pe coloana sonora a filmului "El Gringo" este inclusa pe acest album.

Manowar este o formatie de heavy-metal, infiintata in anul 1980, in Statele Unite ale Americii. Trupa este cunoscuta pentru versurile "tipice", dar si pentru temele fanteziste, legate de mitologia nordica.



Foto: listal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea