Muzica

#vino pan la bucuresti #lansare piesa #Madalina Paval

Madalina Paval lanseaza piesa „Vino pan’ la Bucuresti”, un cantec despre noi inceputuri

Madalina Paval lanseaza pe 26 noiembrie piesa „Vino pan’ la Bucuresti”, melodie ce marcheaza o prima colaborare cu producatorul Alexei Turcan (Travka/ Tomma Alistar).

 

La aproape un an de la lansarea albumului „Oamenii se fac dor”, Madalina Paval aduce un nou videoclip, „Vino pan’ la Bucuresti”, un cantec despre inceputuri, despre schimbari si despre cat de important este sa iti gasesti locul si drumul care te va duce acolo. Melodia se va auzi in premiera joi, pe 26 noiembrie, in emisiunea Guerrilla de dimineata de pe postul Radio Guerrilla, teaserul este disponibil aici iar videoclipul va putea fi vazut ulterior pe canalul de Youtube al Madalinei.

“Asa cum anunta si titlul, “Vino pan’ la Bucuresti” este despre inceputuri. Melodia incheie (pe moment, cel putin, ca dorul nu are un timp al lui) seria “Oamenii se fac dor” si vorbeste despre inceput, schimbare. Este povestea mea si-a ta, si-a ta. Bucurestiul este o metafora, in primul rand. Eu chiar am venit pan’ la Bucuresti ca sa imi urmez visul si stiu ca suntem multi care au plecat de acasa ca sa-si gaseasca o ACASA a lor, un sens, un rost si un vis pe lume.”, povesteste Madalina.

2020 nu a fost un an foarte prietenos cu artistii, concertele si festivalurile fiind in mare parte amanate, locatiile care gazduiesc evenimente avand capacitatea limitata iar emotia muzicii live nu e la fel in online de nici o parte a unui monitor. Cu toate acestea, pauza i-a adus Madalinei noi idei de piese si o noua formula.

“Vino pan’ la Bucuresti anunta si un inceput din punct de vedere profesional. Tare mi-s mandra si fericita sa va spun despre colaborarea cu Alexei Turcan, unul dintre cei mai talentati oameni pe care mi-a fost dat sa-i intalnesc si sunt sigura ca oricine l-a cunoscut a simtit acelasi lucru. Am lucrat impreuna la aceasta piesa si a fost fix piesa din puzzle-ul Madalina Paval care simteam ca imi lipseste.

Multumesc echipei si ii rog pe toti oamenii acestia talentati sa aiba putina rabdare. Traim vremuri ingrozitoare pentru toata lumea, mai ales pentru noi, artistii. Ne e dor de scena, de cantat, de emotiile de dinainte, de oameni. O sa fie bine, trebuie doar sa ramanem sanatosi si sa ne vedem de visul nostru.”, transmite Madalina.

Despre colaborare povesteste si Alexei Turcan: “Cantecul Madalinei “Vino pan’ la Bucuresti” nu apare chiar asa, pe nepusa masa. Lucram impreuna de ceva timp, din pacate vremurile ne-au impiedicat anul asta sa aratam lumii ce-am mesterit, dar mai este timp. In plus, la focul acestei muzici nu punem paie, ci aducem stejar si fag, suntem optimisti ca vor reveni concertele si va mai fi caldura de oferit.

M-am “cunoscut” cu Madalina de mai multe ori, la inceput am fost sfatuitor, dupa aceea - producator, iar intr-un final am sa si cant alaturi de ea. E o zona stilistica pe care imi place s-o explorez, o simt de cand eram mic si, zic eu, ma exprim usor muzical. Iar autenticitatea si modestia Madalinei e greu de gasit astazi la un artist. Lucrurile se vor arata odata cu soarele, trebuie sa avem rabdare. ”

Pana cand muzica se va asculta din nou fata in fata cu artistii, Madalina mai pregateste o serie de surprize, pe care le va anunta in curand pe Facebook si pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea